Galleri

Sommerudflugt 2017.

Onsdag den 7/6-2017 mødtes vi i Nyhavn ved Restaurant Els, hvor vores årlige sommertur startede med indtagelse af stegt flæsk ad libitum samt kolde fadøl i passende mængder. Herefter gik turen den korte vej til Teaterbåden, Cafè Liva, hvor vi overværede den musikalske cabaret "Glemmer du...". Som sædvanlig en hyggelig aften med sjove og tankevækkende oplevelser i godt selskab.

"Ind med 4-toget" guidet tur gennem det gamle Vesterbro.

Sightseeing på Vesterbro d. 4 juni 2015. "Ind med 4 toget" med Københavns Automobil Klub.

Fantastik at være turist i vores egen hovedstad. Vi troede, at vi kendte byen, men blev overrasket over små oaser og perler, som vi ikke kendte til. En meget stemningsfuld oplevelse under Vesterbro Distortion med fantastisk vejr.

Copenhagen Historic Grand Prix 2014  Ca. 40 medlemmer og gæster fra Københavns Automobil Klub havde stor fornøjelse af at overvære race, stemning og godt vejr med en enestående beværtning fra Au2Parts.

Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme - 15. juni 2014   Københavns Automobil Klub afholdt dette års sommerudflugt med et besøg på Gavnø Slot. En sjov og spændende dag, hvor vi fra morgenstunden startede fra København med Larsens busser.

Stemningen var forventningsfuld og humøret højt medens vi indtog morgencompletten i bussen. Vi rundede Ringsted og samlede de sidste deltagere op her, hvorefter vi indtog Gavnø Slot.

Et fantastisk skue mødte os med et væld af gamle, smukke, skøre, skæve og sjove biler. Vejret viste sig fra sin bedste side. Og der blev da hilst på en hel del bekendte rundt omkring. Selvom vi havde sat næsen op efter smørrebrød, blev vi da ikke skuffede over stedets flæsestegssandwich og øl. En god dag som vil blive husket.

Udlånt af Rejseholdet fra besøg i Lissabon 2009

Fotos og begivenheder

Der er oprettet følgende fotoalbums - klik på teksten og du kommer til billederne.