Fotos fra KAK 60 år

Fotos og begivenheder

KAK 60 år

Fotos fra klubbens 60 års fødselsdag.

København Automobil Klub fyldte 60 år den 27/10-2017, hvilket blev fejret ved en forrygende fest 27-28/10-2017 på Frederiksværk Hotel.

Arrangementet startede kl. 18.00 med velkomstdrink, hvorefter vi gik til bords til en menu sammensat af: varmrøget laks på salat samt grønne asparges og dildcreme.

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfssalat, tyttebær, halve æbler med ribsgele og smørstegte kartofler samt vildtflødesauce..

Hjemmebagt nøddekurv med parfait og sorbet is på frisk frugtsalat

Der var vin, øl og vand ad libitum.

Efter middagen blev der serveret kaffe og avec i de tilstødende lokaler.

Kl. ca. 21.00 spillede et 5 mands orkester op til dans og de fleste kastede sig ud i dansens glæder.

Der var fri bar (vin, øl og vand samt spiritus i udvalgte mængder). Også denne facilitet blev frekventeret ganske flittigt.

Kl. ca. 01.30 var der natmad bestående af lune frikadeller med kartoffelsalat og surt. Kl. 02.00 var det tid at finde værelserne, men de mest ihærdige, kom vist først i seng lidt over 3.

Lørdag morgen var der morgenbuffet fra kl. 08.00 til kl. 10.00 og vi kunne takke af for en særdeles vellykket fest, hvor alle gav deres bidrag til den gode og hjertelige stemning..